Siersmederij Stuart: Voor al uw siersmid werkzaamheden en constructiewerken in Wijchen e.o.

Contact

Voor al uw siersmid en constructiewerkzaamheden in de regio Nijmegen kunt u bij ons terecht. Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende werkzaamheden. Ziet u de gewenste dienst er niet tussen staan? Neem dan contact met ons op. Ons dienstenaanbod is breder dan hieronder geformuleerd. 


We bewerken onder meer de volgende materialen:

  • Staal
  • Roestvrij staal
  • Koper
Neem vrijblijvend contact met ons op
Zwart ijzeren hekwerk tegen een witte muur

Hekwerken

We restaureren oude hekwerken en brengen ze weer tot leven. Dit met behoud van de traditionele vormen. Daarnaast nemen we maatregelen om verdere slijtage te voorkomen. Ook bij schade aan moderne hekken kunnen we u van dienst zijn.

Robuust ijzeren hek in de werkplaats

Hang- en sluitwerk

Het hang- en sluitwerk bij deuren of hekwerken is gevoelig voor beschadigingen. Met behoud van de details brengen we dit in oude staat terug. Deuren of luiken kunnen we voorzien van nieuwe scharnieren en sluitingen die in de originele stijl zijn uitgevoerd.

Blauwstalen openhaard installatie

Blauwstaal

Wij leveren winkelinrichtingen en open haarden uit blauwstaal.

Stalen daken en pergola's

Geef uw huis een eigentijdse uitstraling met een stalen afdak. Of plaats een stalen pergola in de tuin voor een romantisch sfeertje.

Staalconstructies

Ook voor verschillende soorten staalconstructies hebben wij een passende oplossing.

Trappen

Een stalen trap zet meteen de toon voor het hele pand. Wij maken moderne en stevige ontwerpen voor trappen in huizen en bedrijven.