De diverse soorten
smeedwerk

De diensten van Siersmederij Stuart

Voor siersmeed- en constructiewerkzaamheden in de regio Nijmegen kun je bij ons terecht. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende werkzaamheden. Je ziet een gewenste siersmeedwerkzaamheid niet tussen staan? Ons aanbod diensten is breder dan deze opsomming. Neem eenvoudig contact op om hiernaar te informeren.

We bewerken onder meer de volgende materialen:

  • Staal
  • Roestvrij staal
  • Koper
  • Messing
  • Zink

 

Het kolengestookt smeedvuur dat we gebruiken bij Siersmederij Stuart

Siersmeedwerken

Hekwerken

We restaureren oude hekwerken. Met behoud van de traditionele vormen brengen we ze weer tot leven en nemen maartregelen om verdere slijtage te voorkomen. Ook bij schade aan hekken zijn we je van dienst.

Hang- en sluitwerk

Ook met het kleinere werk kunnen we je helpen. Hang- en sluitwerk bij deuren of hekwerken zijn gevoelig voor beschadigingen. Met behoud van details brengen we ze in hun oude staat terug.

Lampen

Een uniek stuk in huis? Ontwerp je eigen lamp of laat er één door ons ontwerpen. Maak je wensen bekend en wij creëren hem.

Smeedwerken in de regio Nijmegen

Constructiewerken

Stalen daken en pergola's

Geef je huis een andere uitstraling. Een stalen dak geeft je huis een eigentijdse uitstraling. Of anders plaats je een stalen pergola in de tuin voor een romantisch sfeertje.

Staalconstructies

Ook bij verschillende soorten staalconstructies kunnen we je van dienst zijn. Staalconstructies zijn stevig en betrouwbaar.

 

Trappen

Een stalen trap zet meteen de toon voor het hele pand. Wij maken moderne en stevige ontwerpen voor trappen in huizen en bedrijven.

Oud smeedwerk

Heb je oud of vervallen smeedwerk liggen? Wij bewerken dit tot een nieuw stuk.

Lassen

Een smederij maakt gebruik van warmte om metalen te vormen. Lassen staat daar niet ver van af. Ook daarbij zijn we je van dienst.

Bouwmateriaal

Je wilt zelf aan de slag, maar beschikt niet over de juiste materialen of gereedschappen? Kom eens een keer langs. We hebben een groot assortiment.

Aangesloten bij: